Inhoud
Wat doen we ?
Contact
Lid worden ?
Organisatienummer
Bankrekening

Laatste Nieuws
Nieuws

Bestuur
Pauline Stehouwer, voorzitter
Albert Wolders, secretaris
Hans Out, penningmeester
Liesbeth Staal, lid
Frits Haans, lid

Redactie Hollendergaten
Marian Flick
Frits Haans
Hollendergaten in PDF

Activiteiten
Nieuwjaarsborrel
Borrel
Kinderkoninginnedag
Koninginnedag
Barbecue
Sinterklaas
De Nederlandse School

Diplomatie
Consulaat Bergen
Ambassade Oslo
Sinterklaas.


Beste DNFB-leden!

 

Hij komt, hij komt, die goede beste Sint….

Ook dit jaar bezoekt Sinterklaas Bergen. Op zaterdag 3 december kunt u hem ontmoeten in Fridalen Kirke tussen 13.00 tot 16.00. Iedereen is van harte welkom: jong en oud, Noors of Nederlands, oma’s en opa’s, noem maar op. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Om de viering vlot en georganiseerd te laten verlopen, willen we u vragen om medewerking. Wij geven u daarom alvast wat informatie over het verloop van de middag.

Fridalen Kirke, Roald Amundsensvei 100, 5067 Bergen. Ook goed te bereiken met de Bybane.

Aanmelden? Klik hier!

Bij binnenkomst kan iedereen zich van thee, koffie, ranja, warme chocolademelk en natuurlijk gevulde speculaas e.d. voorzien. Het bestuur verwelkomt iedereen en we oefenen een paar Sinterklaasliedjes. Het hoogtepunt van de middag is natuurlijk het moment waarop Sinterklaas aankomt.

Enkele punten van orde:

Het kopen van cadeautjes is een verantwoordelijkheid van de ouders zelf. Wij vragen u dit te verpakken (waar mogelijk in Sinterklaaspapier), de voor- en achternaam van het kind duidelijk zichtbaar op het pakje te schrijven , en bij aankomst in Fridalen Kirke af te geven.

Als u meerdere kinderen heeft willen we u vragen of u de cadeautjes bij elkaar in een plastic tasje te doen, en op de buitenkant van het tasje duidelijk de naam van de familie te schrijven, en op het pakje zelf de naam van elk kind.

Vanwege het enorme aantal belangstellenden willen we de leeftijd van de kinderen die bij Sint of Piet moeten komen beperken tot maximaal 10-11 jaar. Wij laten het aan de ouders over om dit zelf in te schatten, mede m.b.t. jongere broertjes of zusjes (u kunt ook de cadeautjes voor de oudere kinderen samen verpakken met het cadeautje voor het jongere kind).

Sinterklaas geeft ieder kind een cadeautje uit de grote zak. Wilt u opgeven of uw kind het leuk vindt om met Sint een praatje te maken en op schoot te zitten. Geef dit dan aan op het aanmeldingsstrookje en voeg wat informatie toe voor Sint (waarmee speelt het kind, school, vriendjes, vriendinnetjes, hobby’s). Vermeld ook of het kind in het Noors of het Nederlands aangesproken wil worden.

Ouders, opa’s en oma’s mogen natuurlijk mee naar voren komen.

Om de kosten van zaalhuur, eten , drinken enz. te kunnen betalen, willen we net als vorige jaren een eigen bijdrage vragen. Leden betalen NOK 30,- per kind en NOK 100,- per volwassene. Niet leden betalen
NOK 50.- per kind en NOK 150,- per volwassene. De betaling kan bij aankomst aan ons worden voldaan (graag contant en gepast!)

Zoals altijd zijn wij voor het slagen van het feest afhankelijk van uw hulp, en hopen dat u op het bijgaande aanmeldingsstrookje aangeeft hoe u ons zou kunnen helpen . Wij nemen dan contact met u op!

 

Tot ziens op 3 december!

 

 

 

 

 
© Ace webdesign™ 2000 - 2008 All Rights Reserved
Sponsors
KLM / Airfrance
Dyveke Vinkeller
Haring !
Hansa
Heineken

De behouden prullenmand
Foto`s
Uit het archief

Het weer in Bergen
Click for Bergen, Norway Forecast

Zusterverenigingen
Oslo
Stavanger

Discussie
Forum op Norsk.nl
Trefpunt op http://www.placement.nl

Nuttige en aangename links
Sociale Verzekerings Bank
Belasting Dienst Buitenland
Nederlandse Webwinkels
De Telegraaf
NRC Handelsblad
Algemeen dagblad
Nederlandse Online Radio Stations
Nederlandse Omroep Stichting
Uitzending gemist ?